KLEINE CAMPING

Huurtenten, gite en chalet

Activiteiten

Zwemmen in de Tarn

De camping is slechts enkele minuten lopen van de rivier de Tarn, waar diverse strandjes liggen. Voor de kleinere kinderen is het mogelijk om in het ondiepe gedeelte heerlijk te spelen en de grotere kinderen kunnen avonturieren in de stroomversnelling. Gewoon zwemmen is natuurlijk ook mogelijk in het diepere zwemwater.
Even boven Broquiès ligt een groot stuwmeer (Villefranche de Panat, 15 km), waar ook supboards en waterfietsen gehuurd kunnen worden en er is een restaurant bij het strand. In een volgend dorp is een zwembad (Le Truel, 10 km). De rivier de Tarn heeft talloze strandjes, maar bij het dorp Viala du Tarn is een groter strand met een rondvaartboot (25km), verhuur van kano's, bootjes en een restaurant.

De rivier de Tarn 300 meter van la Cazette. Zwemmen in de stroom met de andere gasten

Op 15 km naar het strand van het stuwmeer van Villefranche de Panat en het strand bij Viala du Tarn

Kanoën in de Tarn

Kanoën Even buiten Broquiès kun je kano’s huren om de vallei vanaf de rivier te ontdekken. Op de Tarn kun je geweldig met de kinderen kanoën. Geen wilde toestanden, maar rustig de Tarn afzakken met hier en daar een stroomversnelling. Picknickje mee en lekker genieten en poedelenaan de oever van de Tarn of op een van de eilandjes. De kanoman brengt je met een busje weer terug naar het beginpunt.

Wandelen en Fietsen

De Vallée du Tarn is een prachtig wandel-en fietsgebied, waar je verrast wordt door immense vergezichten, intieme beekdalletjes, middeleeuwse kastelen en schilderachtige dorpjes. U kunt gebruik maken van onze kaarten en routebeschrijvingen.

Luieren op la Cazette

La Cazette is DE plek bij uitstek om weer op verhaal te komen en het drukke "moderne" leven van je af te schudden. Luieren in een hangmat, een boek lezen op een afgelegen plekje, in slaap sudderen in het zonnetje terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Camping La Cazette
Lidy Mommers & Carli Bakker
La Cazette
12480 Broquiès
Tel: 00 33 (0)565 99 47 33 
info@lacazette.comOpen 13/6 - 1/9, Gite 14/3 - 1/11