KLEINE CAMPING

Huurtenten, gite en chalet

La Cazette
La Cazette ligt op de terrassen van een voormalige wijngaard in de Gorges des Raspes du Tarn, tussen de steden Albi en Millau, in de Aveyron. Eikenbomen werpen tegenwoordig hun schaduw op het terrein. Het mooie dorpje Broquiès ligt op slechts 1,5 kilometer afstand. Vanaf de terrassen heb je een prachtig uitzicht op de rivier de Tarn en de heuvels. Het water bereik je na slechts enkele minuten lopen. In de kleine stroomversnellingen kun je heerlijk afkoelen en natuurlijk ook zwemmen in het diepere water.


De vallei waar la Cazette ligt


Het woonhuisLidy heeft zich als eerste op La Cazette gevestigd. Er was destijds niet meer dan een ruïne van een klein wijnhuisje. Na daar een leuk woonhuisje van gemaakt te hebben en het terrein opgeknapt te hebben met het planten van bomen, struiken en bloeiende planten, kwam Carli langs wandelen. Al gauw werden er twee kinderen geboren en hebben we het kleine wijnhuisje uitgebouwd tot een comfortabel woonhuis, waar we met zijn vieren ruim inpassen.
Sinds 2008 hebben wij op ons idyllisch gelegen terrein een kleine camping. Al sinds 1995 ontvangen wij gasten, voornamelijk voor de cursussen die wij destijds organiseerden. Nu hebben wij een zestal kampeerplekken waarvan er vier bezet zijn door volledig ingerichte huurtenten. Daarnaast hebben wij ook nog een houten chalet en hebben we een wijnhuisje omgebouwd tot een comfortabele gite.


Veel privacy midden in de natuur


Bloemen langs het pad


Broquiès


Een van de trappen


Zwemmen in de rivier


Ping pong tafel


Entrée la Cazette


Trampoline


Lidy en Carli en kinderen

Camping La Cazette
Lidy Mommers & Carli Bakker
La Cazette
12480 Broquiès
Tel: 00 33 (0)565 99 47 33 
info@lacazette.comOpen 13/6 - 1/9, Gite 14/3 - 1/11